Debrecen hajhosszabbítás,női-férfi fodrászat

Hajhosszabbítás-dúsítás női-férfi fodrászat

Kapcsolat


E-mail: marincsak1983@gmail.com

Bejelentkezés és további információ:

06 30 325 0133Szolgáltatásaink

Férfi fodrászat

Női fodrászat.

  • rakás, szárítás
  • festés
  • dauer
  • szőkítés
  • melír
  • konty készítés

Brazil keratinos kezelés-professzionális tartós hajegyenesítő

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hajhosszabbítás.

 

HAJHOSSZABBÍTÁSI TECHNIKÁINK:


- Szilikonos mikrogyűrűzés
: szintén tincses hajhosszabbítás, mely 3mm pici gyűrűn alapszik ami szilikonréteggel van bevonva, hogy a hajat ezáltal kímélje. Ezt a gyűrűt áthúzzuk a hajon valamint a vendéghajon és rászorítjuk. Kíméletes /fémérzékenyeknek/, gyors, észrevétlen hajhosszabbítási eljárás.

-

 

Hajfelvarrás: a saját haj közé fonatot készítünk /parkettafonással 2-3 sorban/, majd láthatatlan öltésekkel előre felfűzött /tresszelt/ vendéghajat varrunk. Kíméletes, de nem a legesztétikusabb technika közé tartozik, mivel a tressz nem símul annyira a fejhez ezért kicsit kitüremkedik.

 

- Mikrogyűrűs hajfelvarrás: nem a saját hajból készült fonatra, hanem a hajtőre sorban felhúzott szilikonos mikrogyűrűkre kerül a varrás. Jobban a fejhez símul a tressz mint a hagyományos hajfelvarrásnál, ezért természetesebb és esztétikusabb hatást érünk el.

 

 

 

-Afrofonás:

Az afrofonás saját, valamint póthajjal is elkészíthető.   A póthaj nélkül elkészíthető afrofonás alapfeltétele a megfelelő mennyiségű és hosszúságú saját haj. A Kanekalon, vagy Jumbo Braid műhajak felhasználásával készített hajfonás során nem csak dúsabb, de hosszabb, és színesebb frizura készíthető el, mint a saját hajból készült afrofonásból.
A fonott haj előnyei: kevés gondozást igényel, mindig esztétikus, nem kell beszárítani, dauerolni, fésülni, ezáltal a saját haj minőségét egészségét megőrizzük mivel minden olyan hatástól megóvjuk, mely károsíthatja, száríthatja, és töredezetté teheti, (pl.: hajfesték, erős fésülés, dauer, forró hajszárító, stb.).
Műhajjal 15 színben, a hajával megegyező, vagy divatszínekből, esetleg melírozva tudjuk elkészíteni. Elkészülési ideje, a fonatok hosszától, valamint a vastagságától függően: saját hajból 1 -3 óra, póthajjal: 2-6 óra. Tartósság: 2- maximum 3 hónapig ajánljuk a fonott haj viselését, ez idő alatt a haj lenövése miatt elveszíti esztétikusságát. Saját hajból: maximum 1hónap.

 

Keratinos hőillesztés

A keratinos hőillesztés a legkímélőbb módszer hajhosszabbítás esetén. Ahhoz, hogy megértsük, miért ez a legkímélőbb módszer, tisztában kell lenni azzal, hogy mi a keratin.


Mi a keratin?

A keratin egy fehérje féleség, mely a hajszál kémiai anyaga. Egy hosszanti szerkezetű aminosavlánc, valamint az ezeket összekötő harántláncok összessége.

Rövidebben szólva, a keratin a haj alapvető anyaga.

Régebben volt kereskedelmi forgalomban folyékony formában keratin, melyet úgy is neveztek, hogy folyékony haj. Ez valóban fedte a valóságot, hiszen a haj alapanyagát lehetett megkapni folyékony formában.

Ennek tudatában már egészen érthető, hogy miért a keratinos hőillesztés a legkíméletesebb módja a hajhosszabbítás és hajdúsítás műveletének.
 

Természetes hatás

A keratinos hőillesztés a legalkalmasabb hajhosszabbítás eljárás arra vonatkozóan, hogy észrevétlen maradjon a tény, miszerint póthaj van beillesztve.

Tincses hajhosszabbítás a lényege, ezért még akkor is természetes marad a haj, ha valaki beletúr. Ujjakkal sem igazán lehet érzékelni az illesztéseket.

Tökéletesen alkalmas copfos, kontyos, feltűzött frizurákhoz, hiszen akkor sem látható az illesztés, ha láthatóvá van téve a hajtő.


Keratinos eljárás

Első lépésként a saját hajat apró tincsekre szedik, majd tincsenként kerül hozzáillesztésre a póthaj.

A póthaj töve keratinnal van bevonva, mely hő hatására megköt, így kerül rögzítésre a saját hajhoz.

Akár hajhosszabbítás a cél, akár hajdúsítás, a keratinos hőillesztés a legkímélőbb és legtermészetesebb módszer.

Keratinos hőillesztés általi hajhosszabbítás eltávolítása

A póthaj eltávolítása oldószerrel történik, melyet kizárólag szakember végezhet.

Hatalmas előnye, hogy a póthaj újra hozzáilleszthető a hajhoz. Természetesen csak abban az esetben, ha a póthaj elegendő törődést kapott, és megmaradt jó állapotában.

Ez is egy fontos ok, amiért érdemes törődni a póthajjal hajhosszabbítás után, hiszen a tincsek újra felhasználhatók.Az afro frizura elkészülése során teljes körű tájékoztatást adunk annak otthoni ápolásáról, kezeléséről.
Minden munkánkra garanciát vállalunk